Van der Hoeven Advocatuur

advocaat

Leider van een groot bedrijf? Neem een vaste advocaat arbeidsrecht in de arm

Wanneer je zelf een nieuw bedrijf opricht, dan droom je er uiteraard van dat je bedrijf ooit uitgroeit tot een grotere organisatie waar wellicht veel mensen in dienst zullen zijn. Mocht dat op een dag inderdaad realiteit zijn, dan is dat in de eerste plaats uiteraard prachtig. Toch levert deze nieuwe situatie ook weer nieuwe uitdagingen en problemen op. Als je immers leiding geeft aan een groot aantal medewerkers, dan kun je er de klok op gelijkzetten dat er zich eens problemen gaan voordoen. Menig werkgever komt namelijk wel eens in conflict met een of meerdere werknemers. Dit kan de meest uiteenlopende oorzaken hebben en aan elk conflict kunnen alle partijen op een bepaalde manier schuldig zijn. Om jezelf op dat soort situaties voor te bereiden is het raadzaam een vaste samenwerking aan te gaan met een advocaat arbeidsrecht zoals Van der Hoeven Advocatuur. In de volgende alinea lees je bij welke kwesties een dergelijke advocaat je zoal kan bijstaan.

Van der Hoeven Advocatuur

Bij welke kwesties staat de advocaat je zoal bij?

Als je samenwerkt met een advocaat arbeidsrecht, dan verzeker je jezelf van juridische hulp bij de volgende typen kwesties:

  • Het arbeidsrecht. Daar vallen talrijke zaken onder, waaronder contracten, CAO’s, het concurrentiebeding en aansprakelijkheid.
  • Het ontslagrecht. Dit is van toepassing wanneer je je gedwongen voelt een personeelslid te ontslaan.
  • Het sociale zekerheidsrecht.
  • Het ondernemingsrecht.

Door een goede advocaat arbeidsrecht in de arm te nemen verzeker je je van goede juridische resultaten als er eens een zakelijk geschil voordoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *