Kermis op Instagram.

Een kermis trekt continu het hele land door met de verschillende attracties waar zij over beschikken. Vooral veel jongeren en kleine kinderen komen veel op de kermis. Vak beschikt een kermis over gevarieerde attracties, voor kleine kinderen bijvoorbeeld eendjes vangen, of een draaimolen. Voor de jongen zijn er attracties die wat heftiger zijn en harder gaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan de shaker. Om mensen te bereiken en te informeren over onder andere de standplaats van de kermis is het belangrijk voor een kermis om zichzelf goed neer te zetten op social media, Instagram is een platform dat hiervoor geschikt is..

Wat is de toegevoegde waarde van Instagram voor een kermis?

Instagram is een social media platform dat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het is een populair platform wat makkelijk is in het gebruik. Mensen kunnen via Instagram gemakkelijk foto’s of filmpjes plaatsen. Daarnaast is het ook gemakkelijk om hierop te reageren, het te liken of het te delen met familie of vrienden. Een voordeel van Instagram is dat het gemakkelijk is om de doelgroep zelf op te zoeken door gebruik te maken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep of door een gesponsord bericht te plaatsen. Een kermis kan Instagram gebruiken om informatie te plaatsen over waar de kermis wanneer is, wat de openingstijden elke dag zijn en bijvoorbeeld over de verschillende attracties. Aangezien een kermis geen eigen website heeft, is het belangrijk om de potentiële klanten via social media te bereiken om ze op deze manier toch op de hoogte te brengen over alles.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen te beantwoorden van de mensen die de kermis zijn tegen gekomen op Instagram. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de standplaats van de kermis, de prijzen of de openingstijden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om de binnenkomende vragen van klanten te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *