Kartonnen displays laten bedrukken

Kies voor een kartonnen of vloerdisplay als promotie van je bedrijf of instelling. Maar kies in zo’n situatie altijd voor vakwerk middels digitaal- en zeefdruk, en vergeet de doe-het-zelver met een printer. Reclame van een matige kwaliteit is immers antireclame, lees over de mogelijkheden.

Let op de portfolio

De beste vraag aan de drukker is, wat heb je tot nu toe gemaakt? Als de drukker dan vol trots een portfolio laat zien met de perfecte kleuren en paswerk, dan weet je dat je goed zit. In de jaren negentig van de vorige eeuw was er nog even de gedachten dat de kleurenprinter de drukker gaat verslaan, maar het tegendeel is waar. Voor professionele promoties en events kun je niets met een amateur met een kleurenprinter, grafisch werk en de uitvoering daarvan vraagt een professionele aanpak anders is het geen reclame.

Een vloerdisplay is een mogelijkheid

De mogelijkheden zijn talloos. Rechtstreeks op dik materiaal printen is evenals raamfolie aan laten brengen een goede optie. Ook met een kartonnen display heb je keuze tussen golfkarton en het sterke honingraatkarton. Nog sterker is hout of plexiglas, en je kan ten alle tijde nog uitwijken naar blockout, blueback, foamboard, frontlift, en materiaal zoals geschuimd PVC. Het ligt voor de hand dat de locatie een doorslag kan geven. Bijvoorbeeld voor een beursstand kun je voor ieder materiaal kiezen, maar als het in een vochtige ruimte moet komen, kun je beter voor een kunststof kiezen dan karton. Wat rest is het design, welke informatie wil je op het raam of het display hebben, en in welke kleuren? Ook daarin is alles mogelijk, en de kleuren zijn niet bij benadering. De tijd dat kleuren ongeveer waren en dat het kon verschieten is immers passé, mits het een papiertje gemaakt door een beunhaas uit de kleurenprinter is. Kies voor kwaliteit als je het bedrijf of instelling wil promoten, en goede kwaliteit is binnen ieders bereik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *