De voordelen van PVC vloeren

quick step pvc

Quick step pvc is een soort samengestelde houten vloer. Het bestaat uit drie lagen echt hout, in tegenstelling tot slechts één laag voor massief houten vloeren. Geconstrueerde hardhouten vloeren zijn minder vatbaar voor samentrekken en uitzetten dan massief houten vloeren, dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen en een complex productieproces.

Waaruit bestaat dit?

De vloer bestaat uit een slijtvaste dekking en wordt beschermd tegen vlekken, stoten, krassen en brandplekken van chemicaliën door deze dekking.

Het heeft een design laag, wat een afbeelding met een hoge resolutie van echt hout of tegels is, die is bedrukt en afgewerkt met melamine.

Het bestaat ook uit een vochtbestendige, verlijmde HDF-kernplaat die uitzonderlijk robuust en solide is.

Wanneer correct aangebracht en onderhouden, zorgt een balancerende laag voor een perfect board dat niet zal krimpen of buigen.

quick step pvc

Moeiteloos onderhoud en de voordelen

Het is heel eenvoudig om je Quickstep laminaatvloer er mooi en schoon uit te laten zien. De laminaatvloeren zijn ook ideaal voor vloerverwarming en/of -koeling in combinatie met de juiste ondervloer.

De unieke, krasvaste toplaag zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw mooie, natuurlijk uitziende vloer. Zoals eerder aangegeven zijn deze type vloeren bestendig tegen kleine krasjes dankzij de ultra bestendige laag. Dit, samen met de toplaag, biedt de best mogelijke bescherming voor jouw vloer tegen schade door gevallen voorwerpen, hoge hakken en andere gevaren.

De waterbestendige, zelfklevende bodemplaat van het kliksystemen, evenals hun treksterkte, bieden een uitzonderlijke, waterdichte bescherming tegen oppervlakte vocht.

De platen die voor de vloeren worden gebruikt, zijn ontworpen voor in combinatie met een Quick Step ondervloer, wat een sterk, aangenaam geluid geeft.

Je kunt je Quick Step laminaatvloeren zo vaak herschikken als je wilt. Bij regelmatige blootstelling aan (zon)licht behouden de vloeren jaar in jaar uit hun oorspronkelijke kleur.

Op elke Quick-Step-vloer is een antistatische behandeling toegepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *