Behandel real time data

Apache kafka training

Ben je op zoek naar een platform wat snel, stabiel en betrouwbaar is dan is Kafka het platform wat je wilt gebruiken als ondernemer. Het platform is al snel erg populair geworden, niet voor niets doen veel mensen al een Apache kafka training. Het behandelen van real data feeds is een fluitje van een cent, problemen worden simpel opgelost ook op het gebied van gegevens verklaring. Door de training te doen, ben je in staat om zelfstandig met het forum om te gaan en het maximaal te kunnen gebruiken. Vooral Java ontwikkelaars die geen kennis, of beperkte kennis hebben van Kafka is de training ideaal. Het maken en programmeren van Kafka is iets wat veel aandacht vraagt, dit is direct bruikbaar voor een project.

Doel van de training

Bij een Apache Kafka training is het de bedoeling dat je het platform leert kennen, of wanneer je het al een beetje kent beter leert kennen. Wat is het platform eigenlijk en wat kun je er allemaal mee doen, wat zijn brokers en er wordt behandeld hoe de communicatie tussen consumers verloopt. Natuurlijk komt ook de organisatie van data ook aan de beurt, door een lokale Kafka omgeving te installeren kun je bepaalde opdrachten doen en zien hoe het platform werkt. Ook doe je ervaring op met programmeren door een lokale ontwikkelingsomgeving te testen, via Java wordt er gestart met programmeren. Het oplossen van errors is ook een belangrijk onderdeel. 

Streaming data

Via streaming data wordt er steeds meer informatie vergaard, de likes op Facebook en clicks zijn daar een goed voorbeeld van. Met deze data kan bijvoorbeeld shopping gedrag worden geanalyseerd, en is belangrijke voeding voor analytics die het verschil kunnen maken. Kafka is een open source platform, om real time data te verwerken. Gebruikers worden in staat gesteld om zich te abonneren op bepaalde feeds, het systeem van Uber waar klanten en chauffeurs worden gematcht is een goed voorbeeld ervan.Met het doen van een Apache kafka training leer je om te gaan met het platform en deze data uitstekend te lezen en te verwerken. Voor zowel grote als kleine bedrijven biedt het platform voldoende mogelijkheden om belangrijke informatie naar boven te krijgen.

Eenvoudig opgezet

Het platform van Kafka is vrij eenvoudig opgezet, dit is bewust zo gedaan. Alle inkomende berichten worden opgeslagen binnen een onderwerp, deze worden verdeeld over verschillende partities. Gebruikers hebben de mogelijkheid zich te abonneren op een of meerdere topics, hierbij is het mogelijk om bepaalde records van een bepaalde tijd op te vragen. Maar dit kan ook een onbepaalde tijd zijn, of je als cli├źnt nu offline of online bent je hebt altijd de mogelijkheid een achterstand in te halen. Met een Kafka apache training leer je alle ins en outs van het platform en leer je er als een professional mee om te gaan. Omdat de data realtime wordt gebruikt, worden de bronsystemen ontlast wanneer je met het platform werkt. Het uitbreiden van het platform is ook eenvoudig te doen om nog meer aanvragen te kunnen verwerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *